Túr-mix privát Webáruház - Főoldal

Kosár tartalma:
0 db termék

Warning: number_format() expects parameter 2 to be long, string given in /templates_c/hu/%%77^774^774BE9C9%%index.html.php on line 79
.- Ft értékben

Vendégkönyv

Elégedett az áruval, és határtalanul boldog? Netán elégedetlen és bosszús?
Ossza meg velem és az oldalra látogatókkal véleményét, kritikáját, észrevételeit!

Üzenetek

Összesen: 12

Lapozás:

1 2 3

Túr-mix Webáruházweb


Kedves Marianna,

hálás köszönet a pozitív visszajelzésért! Örülök, hogy megelégedésére szolgál a termékek minősége, és a kiszolgálás! Köszönöm az elismerést az igyekezetemért :)

2013. January 24. 11:54

Csóti MariannaBékéscsaba


Kedves Gabriella!

Örülök, hogy megismertem a Túr-mix webshopot.Kiváló minőségű termékeket kaptam, a csomagolás pedig példaértékű. Köszönettel tartozom továbbá a zökkenőmentes kiszolgálásért, illetve a barátságos kapcsolattartásért!
Cs. Marianna

2013. January 21. 16:33

Túr-mix Webáruházweb


Kedves Csilla!

Igen szépen köszönöm a dícsérő sorokat, nagyon jólesik ezt olvasni!
Egyáltalán nem baj, hogy ilyen "picike" volt a megrendelése, csak ennél különösen aggódtam, nehogy elvesszen. Sőt örülök, hogy a postaköltséggel együtt is megérte Önnek a rendelés, és büszke vagyok rá, hogy olyasmivel tudtam szolgálni, amit sehol máshol nem talált.

Remélem, a megajándékozott sokáig jó hasznát tudja majd venni a sálnak!

Önnek is nagyon boldog, sikeres új évet kívánok, valamint minden kedves idelátogatónak! Mégegyszer nagyon köszönöm a rendelését!

2011. December 28. 10:03

K. CsillaGyőr


Kedves Gabriella!

Nagyon köszönöm a nyaksálat, ami - bár kis tétel volt ár és méret szempontjából is a webáruháznak, mégis - ízléses, kedves csomagolásban érkezett és kifogástalan minőségű darab.

Óriási örömöt sikerült szereznem ezzel az apró karácsonyi ajándékkal, amit Önöknél vásároltam! Sehol nem találtam ugyanis ilyet, pedig rengeteg boltot, karácsonyi vásárt végigjártam...

Kiemelném még a precíz, gyors és udvarias kiszolgálást is, amelyhez foghatót még nem tapasztaltam egy webáruházban sem! Sokan példát vehetnének Önökről! Munkájukhoz további sok sikert és sok-sok elégedett, visszatérő vevőt kívánok!

Boldog Új Évet!

Köszönettel:

Csilla

2011. December 27. 19:45

Túr-mix Webáruházweb


Kedves Zsanett!

Nagyon szépen köszönöm a szívmelengető sorokat, örülök, hogy sikerült meglepetést okozni, és hogy ilyen nagy megelégedésére szolgálnak a kért ruhák!

Önnek, és kedves családjának is nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok!

2011. December 07. 21:31

Összesen: 12

Lapozás:

1 2 3